Aanbevolen hulpmiddelen

Dit zijn de tools die wij gebruiken om de cryptomarkt te masteren.

Tradingview

TradingView heeft alle trading tools die je nodig hebt om je trades te doen en te delen. Real-time data en browser-based grafieken geven je de mogelijkheid om waar dan ook te traden gezien er geen complexe installaties zijn vereist. Dit is de beste tool die te vinden is voor Technische Analyse.

ledger

Ledger biedt gebruikers de mogelijkheid om hun bezittingen te beheren met behulp van een veilige en gecontroleerde omgeving. Het is een open source platform waar gebruikers kunnen profiteren van transparante immuniteit. Ledger biedt gebruikers ook een aantal tools waarmee ze hun bezittingen kunnen beheren, zoals beveiliging, privacy, toegangscontrole, beveiliging en bewaking.

Binance

Binance is een van de grootste cryptocurrency exchange platforms dat gebruikers in staat stelt om digitale valuta zoals Bitcoin, Ethereum en vele andere cryptomunten te kopen, verkopen en ruilen. Binance biedt een breed scala aan services, waaronder margin trading, futures trading en een spot-handelsmarkt.

Kucoin

KuCoin is een cryptovaluta exchange die gebruikers de mogelijkheid biedt om meer dan 200 verschillende digitale valuta‘s te verhandelen. Het biedt een intuïtieve, handige en veilige handelsomgeving waarmee gebruikers toegang hebben tot een breed scala aan small-caps en andere markten.

Bitvavo

Bitvavo is een Nederlands bedrijf dat een platform biedt met een eenvoudig te gebruiken interface dat veilig en betaalbaar is voor het kopen, verkopen en bewaren van cryptocurrency. Het bedrijf biedt een breed scala aan cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin en meer. 

ByBit

Bybit is een cryptoderivatenbeurs gericht op de handelsparen BTC, ETH, EOS, XRP & USDT met een hefboom tot wel x100 (long/short). Inclusief 24/7 support speciaal voor Nederlanders woonachtig in het buitenland. Ook super als tweede internationale exchange te gebruiken.
Let op: Handelen met hefboom is alleen geschikt voor ervaren traders!

MEXC

MEXC biedt een breed scala aan diensten, waaronder spot en derivatenhandel, margedrading, futures en optionshandel. Gebruikers kunnen ook gebruikmaken van een breed scala aan technische tools, waaronder marktanalyse, technische indicatoren, tools voor orderuitvoering en vele andere.