WhatsNext Premium is een Discord Server voor ambiteuze mensen die hun vermogen aan het werk willen zetten door middel van investeren en traden van aandelen en crypto. Wij navigeren u in een complexe markt aan de hand van trade strategieën en analyses.

Wij focussen ons op mensen met een drukke baan en ondernemers die niet voldoende tijd hebben om heel de dag naar de markt te kijken. Wij hebben een team van professioenele traders en analisten die u tijd besparen, zorgen voor een optimaal resultaat en ervoor zorgen dat u zelf ook kan leren traden en investeren.

Toegang tot de volledige Premium Discord! Alles wat u nodig heeft om te slagen als investeerder / trader in de crypto- en aandelenmarkt

– Direct toegang tot experts
– Inzicht in de portfolio’s van experts
– Het volgen van trades van professionele traders
– Meer dan 40 uur aan educatiecontent (inclusief basis curus)
– De beste Crypto community van Nederland
– Fundamentele analyses van coins met enorme potentie
– 24/7 op de hoogte van al het relevante nieuws
– 100% transparantie en een betrokken team die klaar staat voor vragen.

Het annuleren van de WhatsNext Premium betekent dat u toegang verliest tot alle premium opties van WhatsNext. U kunt elk moment met één bericht annuleren door een ticket aan te maken in de Discord of via deze link:

https://whatsnextcommunity.com/opzeggen/

We kunnen alleen een restitutiebeleid aanbieden voor jaarabonnementen. We hanteren hiervoor een periode van 5 werkdagen. Dus als het jaarabonnemeten ongewenst wordt verlengd, dan heeft u 5 dagen na afschrijving van het jaarabonnement de tijd om het abonnementsgeld terug te krijgen. U kunt dan een ticket aanmaken in de Discord, zodat we het geld kunnen storneren.