Succesvol leren traden?

Word winstgevend met supersolide strategieën!

Het ultieme Crypto Platform?

Een goede kennis van crypto currency is essentieel om succesvol te kunnen beleggen. Meer kennis betekent met zekerheid durven beleggen, kunnen controleren of je strategieën werken en daarmee ook meer resultaat. Maar hoe bemachtig je die kennis?

Sinds 2015 hebben wij onszelf gespecialiseerd in het beleggen in de cryptowereld en alles wat daarbij komt kijken. We hebben bizarre tijden meegemaakt, zowel in positieve als negatieve zin. Maar altijd zijn we winstgevend geweest door onze kennis en strategieën. 

We hebben daarnaast crypto trainingen gegeven aan meer dan 10.000 beleggers en honderden beleggers helpen we persoonlijk met het beleggen via onze discord. 

In tegenstelling tot wat velen denken, hoef je geen meesterbrein te zijn om succesvol te leren beleggen in de cryptowereld. Dat kunnen wij je gewoon leren. 

Al onze kennis die we afgelopen jaren hebben opgedaan hebben we verzameld. In onze crypto leren we je alles van A tot Z, zodat jij succesvol kunt beleggen en behoedt wordt voor de fouten die wij hebben gemaakt..

Patrick Jongeneel

Co-founder WhatsNext Community

Op ons kun je vertrouwen

In de voorbije jaren hebben we ons constant verdiept in de cryptowereld en dit gecombineerd met kennis vanuit onze achtergrond in de financiële wereld. Dit heeft ertoe geleid dat wij weten wat we doen en dit dagelijks delen met duizenden mensen in onze discord en andere kanalen zoals Instagram. 

Door de resultaten die we hebben geboekt, traden we al jaren succesvol en worden we door heel Nederland gezien als dé community en leerschool voor het beleggen in crypto.

Ik heb er serieus geen woorden voor! Ein-de-lijk één Crypto Community gevonden die serieus mensen wilt helpen met hun expertise. De kracht ligt hier in het enthousiasme en positiviteit van de gehele groep. De kennis is zeer hoog en goed begrijpelijk voor ‘nieuwelingen’. Mijn advies! Niet wachten, maar joinen! Hoe eerder, hoe beter!

Als je nieuwe skills wilt leren om jezelf te ontwikkelen binnen ‘Cryptocurrency’ is dit de community waar je thuis hoort!

Kevin Theuns

Doordachte strategie = met zekerheid en vertrouwen beleggen

Een duidelijke strategie hebben voor het investeren en handelen in crypto verhoogt niet alleen winstgevendheid. Het zorgt er ook voor dat jij niet snel zenuwachtig wordt wanneer de markt niet in je voordeel werkt, je vast blijft houden aan je plan en je meer rust ervaart. Vaak zijn het de mensen die consistent zijn en blijven die uiteindelijk winnen.

WhatsNext. biedt veel educatie, wijsheid, ervaring en gezelligheid aan in de community. Het doel is niet alleen dat jij meer waarde in jouw portfolio kan toevoegen, maar dat je ook zelf een betere trader wordt.
De heren achter dit bedrijf zetten zich elke dag volop in en zijn zeer benaderbaar. Ze zijn open over hun eigen portfolio’s en delen ook welke acties zij ondernemen aan de hand van de markt.

Niels

Zeer bekwame admins, veel hulp en met zeer goede tips waar je op moet letten. Het belangrijkste wat ik van deze heren heb geleerd is dat ik moet wachten.. Wachten, wachten en nog eens wachten. Laat de trades maar naar je toekomen.

Eerst had ik altijd FOMO en ging ik achter elke trade aan. Nu heb ik al veel meer verdiend door te wachten. Thanks!

Tim

Word een succesvolle trader!

Met jarenlange ervaring in de praktijk, zelf winstgevend belegd en honderden mensen geholpen te hebben, weten wij precies hoe jij van 0 naar 100 kunt gaan in de cryptowereld.

We hebben mensen enthousiast zien beginnen en na een maand op zien geven omdat zij niet de juiste strategie of kennis in huis hadden. Maar we hebben ook mensen gezien die wél de kennis in huis hadden, zij verviervoudigden hun portfolio in minder dan een maand door een goede strategie. 

Om jou te helpen en ervoor te zorgen dat jij in je eigen tempo een crypto master kunt worden hebben we onze kennis gebundeld in onze Crypto Cursus. Dit is dé weg naar een bestaan als succesvol trader!

In de volatiele wereld van crypto weten de admins jou de juiste richtlijnen en handvaten te geven om je hoofd koel te houden. De kleine investering dubbel en dwars waard, deze haal je er gegarandeerd uit!

Sven Vlasman

Dit is wat jij gaat leren in de crypto cursus!

Module 1: Starten met crypto

1. Onboarding
2. Wat is traden?
3. Introductie in crypto
4. Veiligheid voorop
5. Exchanges
6. Geld & crypto overmaken
7. Traders fundamenten
8. Tradingview

Module 2: Technische Analyse

1. Handelsstijlen
2. Candlesticks lezen & candlestick patronen
3. Marktstructuur
4. Prijspatronen
5. Analysis tools
6. Indicatoren
7. Supply & demand zones

Module 3: Trading Strategie

1. Bouwen van een trading plan
2. Backtesten
3. Risk management
4. Strategie 1: HODL
5. Strategie 2: 4-uur swing strategie
6. Strategie 3: the WhatsNext setup

Module 4: Mindset

1. Jezelf losmaken van de sociale machine deel 1
2. Jezelf losmaken van de sociale machine deel 2
3. Uitstijgen boven beperkende overtuigingen
4. Het creëren van jouw persoonlijke kompas deel 1
5. Het creëren van jouw persoonlijke kompas deel 2
6. Een growth mindset ontwikkelen voor jezelf

Module 5: Live voorbeelden

1. Strategie 1: HODL
2. Strategie 2: WhatsNext Setup
3. Confluence Trading

Ik heb diverse trading en en investment cursussen gevolgd, echter springt whatsnext er wel echt voor mij uit. Goede content en voor ieder niveau wat wils. Hierdoor ben ik echt gaan groeien!

Chris Adriaans

Extra voordelen Crypto Cursus van WhatsNext!

  • Levenslang toegang tot de cursus, je kunt ‘m zo vaak terug kijken als je zelf wil
  • Door de kennis die je opdoet tijdens de cursus houd jij altijd je hoofd koel
  • Ook wanneer je nog nooit een belegging hebt gedaan, kun je deze strategieën toepassen
  • We laten je direct in de praktijk zien hoe de theorie werkt
  • De cursus wordt aangevuld en geüpdatet waardoor deze toekomstbestendig is
  • Door de kennis in de cursus kun je zelfs, zolang je er genoeg tijd en energie in steekt, een switch maken naar fulltime trader

Veel informatie en duidelijkheid op iedere vraag die gesteld wordt.

Daarnaast zijn de admins naar mijn mening erg professioneel en weten exact wat ze doen en brengen dit ook goed over op de leden die daar weer veel lering uit kunnen halen.

Donny van Ramshorst

Ik heb al zo veel geleerd en kan niet wachten om 1-op-1 coaching te gaan volgen om zo een betere trader te gaan worden.
Ook wordt er veel aandacht besteed aan je mindset en risk management. Geen patserig gedrag wat je bij andere communities vaak ziet.

Dennis Cohn

Ik heb veel geleerd over TA en ben hierdoor beter in staat mijn risico’s te managen en te traden.
Het mooie is ook dat de hele community serieus is en veel goede info inbrengt. Het team levert ook veel informatie waardoor ik veel tijd bespaar op research.

Amran Hardan

Het is niet alleen het stukje willen verdienen wat ze je hier leren maar ook het beschermen van je portfolio op bepaalde momenten in de Markt.

Ik kan niet anders zeggen dat dit een geweldig team is om samen meer te leren over de crypto & aandelen.

Walter

Whatsnext is voor mij al een mooi leerproces geweest, de dagelijkse info en strategieën die de crew en leden delen zijn zeer interessant!

Als je een aangename sfeer of nuttige info over crypto, NFT of aandelen zoekt,
zit je goed bij Whatsnext.

Guy

Normaal schrijf ik niet zo snel een review, maar nu wel. Ik ben nu een kleine maand lid en heb mijn inleg er al dubbel en dwars uit!

Vriendelijke sfeer, alles is duidelijk en vooral onderbouwd. Emile

Emile Broekmans

Volledige crypto cursus!

Succesvol en doordacht traden hoeft niet lastig te zijn. Leer alle ins en outs van de cryptowereld en laat je stap voor stap meenemen door professionals. Jij wordt een succesvolle belegger en trader!