Ervaren of onervaren? De op Trust Pilot best beoordeelde beleggingscommunity is voor iedereen!

Onze Experts leren jou de beste trading strategieën.

Ik was al duizenden euro's verloren door traden zonder kennis en ervaring. Alles veranderde toen ik lid werd van de GRATIS WhatsNext Discord Community

Toen ik het traden voor het eerst ontdekte liep ik steeds achter de feiten aan. Ik was inconsistent, te emotioneel, ongeduldig en bovenal wist ik niet waar ik mee bezig was.

Een paar YouTube video’s bekijken en vervolgens met je spaargeld snel winst proberen te maken is in de financiële markt vragen om problemen. Dit zorgde ervoor dat ik al flink wat geld was verloren en ik nog verder van mij doelen af kwam te staan.

Ik besloot om niet op te geven en ging op zoek naar een Nederlandstalige groep traders die wisten wat ze deden en dit ook aan anderen wilden leren. Via een WhatsApp groep kwam ik terecht bij de gratis Discord Community van WhatsNext.

Vanaf dat moment werd alles anders. Ik ontmoette een groep van gelijkgestemde traders die elkaar beter maakten. De Experts bij WhatsNext hebben echt een sfeer gecreëerd waar iedereen gemotiveerd is om succesvol te worden. Ik heb wat winsten gemaakt in de markt en een deel daarvan ik terug geïnvesteerd in de Premium Discord.

Als Premium Lid begon ik nog veel meer te leren en leerde ik consistent mijn winsten pakken in de markt. Sindsdien ben ik alleen maar gegroeid! Ik ben enorm dankbaar voor de Premium Discord Community en ook de persoonlijke begeleiding van het WhatsNext Team.

- Niels Ravens

Alvast een kijkje nemen in onze GRATIS Discord Community?

Wat schrijven onze leden over ons?

WhatsNext: Ons Verhaal

Onze reis van Whatsapp groep naar een Professionele Community.

WhatsNext is ontstaan vanuit de passie om kennis en ervaring van de markt te delen. Rob had een WhatsApp opgericht met gelijkgestemden in de beleggerswereld bestaande uit ervaren traders, developers, mensen uit de financiële top van Nederland en mensen met een passie voor traden.

Al snel groeide deze groep uit naar 150 leden waar op hoog niveau kennis uitgewisseld werd. De
waarde van een groep ervaren like-minded mensen die naar hetzelfde kijken werd hiermee al snel
duidelijk…