technische calls van whatsnext community crypto

Leer Succesvol Crypto Strategieën Analyseren

Kijk in onze gratis training over onze schouders mee, leer strategieën analyseren en zorg ervoor dat je met zekerheid kunt traden!


Leer hoe je een effectieve backtest strategie opzet
Leer berekenen of een strategie winstgevend is en daarop sturen
Leer hoe je de strategieën direct kunt implementeren

95% van de traders verliest geld

Iedereen denkt dat ‘ie het zelf kan. Er is geen (geteste) strategie. Je kunt toch ook niet zomaar zonder rijbewijs een auto instappen en maar gaan rijden. Dan gebeuren er ongelukken. Daarom neem je rijlessen. Super logisch. 

Hetzelfde geldt in de financiële markt. Backtesten is essentieel om succesvol te zijn. Back-what? Je strategie wordt getest op basis van historische data. Hierdoor wordt je strategie vele malen winstgevender. 

Je hoeft het wiel dus niet opnieuw uit te vinden. Je kijkt simpelweg terug naar wat wél heeft gewerkt. Wij gaan je hierbij helpen. . Any text will do. Description for this block. You can use this space for describing your block.

Geen gouden bergen. Simpelweg van jou een winstgevende trader maken! Vanuit rust en zelfvertrouwen je vermogen laten groeien. Dat je je over een tijdje afvraagt: waarom had ik dit niet eerder gedaan?

Leer van professionals!

In een wereld waar je niet bekend of startende in bent, wil je de juiste mensen om je heen hebben!

Rob

Co-founder

Patrick

Co-founder

Stefan

Technisch Analist

Patrick

Technisch Analist

Veelgestelde Vragen

Voor jou wanneer je nog vragen hebt.

Is de training geheel vrijblijvend?

Yes! We vinden het belangrijk dat jij, in tegenstelling tot 95% van de markt, wél weet hoe je strategieën kunt analyseren. Na je aanmelding sturen we je nog meer tips waardoor je jezelf nog beter kunt bewegen op de financiële markt. Er worden geen verdere kosten in rekening gebracht, je hoeft jezelf dus geen zorgen te maken.

Kan ik hier iets mee als beginner?

De training is niet zozeer voor beginners of gevorderden. Over het algemeen wordt het backtesten naar ons idee nog te weinig uitgevoerd, tijd om daar verandering in te brengen. Begin je net? Dan is dit de ultieme start!

Heb ik iets nodig naast een computer?

Voor het volgen van de gratis training heb je alleen een computer nodig. Zorg er wel voor dat je pen en papier klaar hebt liggen. Wie schrijft, die blijft.

Wacht niet langer

De tijd van aankloten is voorbij. Het is tijd om het serieuzer aan te pakken en zeker te worden van je tactiek, deze gratis training is de eerste stap!