Het Droomtraject voor traders

Leer winstgevend traden via een vast stappenplan met een consistent winstgevende strategie en goed risicomanagement.

Kijk de video af voor alle details

Persoonlijke begeleiding in plaats van schaalbaarheid.

De resultaten van een doe-het-zelf cursus zijn aanzienlijk laag. Toen wij onze cursus zelf hadden gelanceerd, hebben we zelf tegen de 100.000 euro geïnvesteerd in de beste informatie en bewezen frameworks, om dit percentage te verhogen. Uiteindelijk waren we nog niet tevreden met de uitkomst. We stelden onszelf 1 vraag: Hoe zou onze absolute droomstart als beginnende trader eruit zien? Die vraag zetten we om tot een missie, en we kwamen tot het Droomtraject.

Het Droomtraject in 5 stappen:

STAP 1.

Ontwikkel een bulletproof mindset

Ontwikkel je eigen missie en mindset voordat je begint aan je trading journey. Het Interne Kompas helpt je om betere beslissingen te maken gebaseerd op kernwaarden in plaats van emoties. Een sterke mindset helpt je in alle aspecten van het leven – inclusief trading.

STAP 2.

Leer om een technische analyse te maken

Leer hoe jij signalen herkent in de grafiek op basis van technische elementen en indicatoren. Begrijp de juiste oorzaak-gevolg redenaties die jou als trader het voordeel geven. Jouw vaardigheid om grafieken te analyseren bepaalt of je winst of verlies maakt.

STAP 3.

Pas de bewezen strategieën van WhatsNext toe

Leer onze vooraf geteste mechanische strategieën, stel jouw vragen in live begeleidingssessies en pas jouw strategie toe in een leeromgeving. Wij begeleiden je zodat jij alleen hoeft te focussen op het toepassen van de strategieën.

STAP 4.

Plaats je eerste zelfstandige winstgevende trade

Maak zelfstandig een analyse en voer jouw eerste trades uit. Het team controleert en beoordeeld jouw trade. Wanneer jouw trade niet uitspeelde zoals gepland, geven we je feedback waarom het mis ging. Dit helpt jou met het personaliseren van jouw strategie en draagt bij aan je zelfvertrouwen om zelf de markt te betreden.

STAP 5.

Creëer een simpel proces om je strategie toe te passen

Na jouw eerste winstgevende trade, begint het echte werkt. Je hebt nu de strategie in handen. We helpen je hoe je dealt met de situaties die de markt je onverwachts presenteren. Onze traders en jouw succes manager helpt je met het overkomen van onvoorziene obstakels.

Wanneer je het Droomtraject joint, dan krijg je toegang tot:

Lifetime toegang tot De Crypto Mastery Course (€997,-)

De Crypto Mastery Course is een videocursus met alle theorie die jij nodig hebt om een winstgevende trader te worden. In de cursus leer jij onder andere technische analyse en onze vooraf gebackteste strategieën. Wij hebben de journey voor je uitgetekend, jij hoeft hem alleen nog maar te volgen.

whatsnext crypto cursus traden in bitcoin en altcoins

Lifetime toegang tot De Mindset cursus (€97,-)

Het ontwikkelen van een bullet-proof mindset is een onmisbaar onderdeel van trading. Zonder de juiste mindset zal je ten prooi vallen aan jouw emoties. Met onze mindset cursus bereiden wij je voor op wat er komen gaat, zodat jij je hoofd koel kan houden tijdens het traden

1x per week groepsbegeleiding ervaren traders (12 sessies) (€597,-)

In deze sessie wordt live en op interactieve wijze de markt geanalyseerd en de theorie in de praktijk gebracht. Hier kan jij ook al je vragen stellen. Onze ervaren traders helpen jou bij het op de juiste manier toepassen van de geleerde kennis en strategie.

3 Maanden lidmaatschap Premium Discord (€254,85)

De Premium Discord is de omgeving waar wij de theorie in de praktijk brengen. Je vindt hier onder andere technische calls, hold-portfolio’s, marktontwikkelingen, airdrops, nieuwsberichten en nog veel meer. Ook kun je hier connecten met gelijkgestemden en nieuwe inspiratie opdoen.

1x per week groepseducatie van Patrick (12 sessies) (€1197,-)

Patrick geeft iedere week een live groepseducatie sessie waarin hij jou kennis bijbrengt over trading en de cryptomarkt. Dit is een verdieping van de stof in de videocursus. Expertise ligt hem in de nuance en dit is net de verdieping die nodig is om succesvol te worden in de cryptomarkt.

Nu slechts €797,-

Onze capaciteit is beperkt, omdat wij iedere cursist onze volledige aandacht willen geven.
Daarom kunnen wij maar 100 mensen per traject begeleiden. Wees er dus snel bij en claim jouw plek.

Handig om te weten:

  • Jij krijgt van ons alle benodigde informatie, checklists, templates en gebackteste strategieën. Het enige wat jij hoeft te doen is de kennis toepassen op de markt.
  • Ook als je nieuw bent in crypto is dit traject geschikt voor jou. Door te focussen op slechts 1 winstgevend element hoef jij je nergens anders meer druk om te maken.
  • Direct na de betaling ontvang jij de benodigde mails en word je gekoppeld aan jouw succes manager. De wekelijkse groepsessies beginnen zodra het traject van start gaat.
  • Je krijgt alle recordings toegestuurd van de gemiste live calls, dus zelfs als je druk bent, kun je in je eigen tempo de recordings terug kijken en leren.
  • Behaal jij niet binnen 90 dagen jouw eerste trade? Dan betalen wij de kosten voor het traject

FAQ

Most frequent questions and answers

Jou Succesmanager nodigd je wekelijks uit via Zoom om deel te nemen aan de groepssessies waar jullie vragen zullen worden beantwoord.

Deze zijn te volgen in onze exclusieve online leeromgeving. Jij hebt levenslange toegang en kan altijd terugkomen wanneer jij dat wilt. 

Ook krijg je via Notion een persoonlijk dashboard om de lesstof en jou voortgang bij te houden.

Dan kijken we samen waar het aan ligt en of we oplossing kunnen vinden om jou wel winstgevend te maken. Ben je alsnog niet tevreden? Dan kan je uiteraard je geld terugvragen.

De livesessies worden opgenomen en in de online leeromgeving geplaatst zodat je deze altijd een keer kan terugkijken.

Iedereen leert op een ander tempo, dus dit is voor iedereen anders. Wij schatten de tijdsinvestering  van het traject op ongeveer 5-10 uur per week.