Dit is wat de WhatsNext Community terug doet voor de wereld!

De WhatsNext Community helpt mensen op verschillende manieren. Zo geven we bijvoorbeeld voedselpakketten aan arme gezinnen in Bali. Als bedrijf proberen wij zo veel mogelijk terug te geven aan de wereld. Hieronder wat statistieken, want daar houden we van bij WhatsNext! 😉

150+

Voedselpakketten weggegeven

€2,250+

Gedoneerd vanuit WhatsNext

“Education is the best investment in your future”

Rob Duijvestijn, founder van WhatsNext

Niet alleen probeert WhatsNext bij te dragen aan een betere wereld door het helpen van de minderbedeelden, ook proberen we onze kennis door te geven op gebied van ondernemen, beleggen, blockchain, aandelen en nog veel meer! We zijn tenslotte een firma die zich focust op het onderwijzen van mensen die willen beginnen met beleggen.

Daarom geven we presentaties op Hogescholen. Dit was een voorbeeld waar Rob Duijvestijn een presetentatie gaf aan Finance studenten die het Honoursprogram volgen, iets waar Rob zelf ook aan heeft deelgenomen.

In deze post staan onderwerpen uitgewerkt die Rob opvielen tijdens het geven van deze presentatie en mogelijk ook voor jou interessant zijn om door te nemen:

Zeven onderwerpen die kort worden behandeld in de post:

  1. Compound interest & compound experience
  2. Jouw mindset is als een thermostaat
  3. Omgaan met risico’s qua investeren (aandelen en crypto)
  4. Afkeer tegen veel geld
  5. Omgaan met risico’s in het ondernemen
  6. Beperkt begrip van wat wel/geen succesvolle toepassingen zijn van blockchain technologie.
  7. “Iedere generatie bedenkt zijn eigen ‘ponzi scheme’ om zich af te zetten tegen het vorige ponzi scheme” ~ Naval Ravikant

    Bekijk hier de Linkedin Post van WhatsNext.
Rob Duijvestijn whatsnext community