Maak je eerste winstgevende trade binnen 90 dagen zonder grote risico’s in de cryptomarkt

Herken jij deze pijnpunten?

  • Koop en verkoop jij telkens op de verkeerde momenten?
  • Beïnvloeden jouw emoties je manier van traden op een negatieve manier?
  • Blijf jij zoeken naar de perfecte trade om vervolgens geen winst te maken?
  • Heb je al verschillende strategieën geprobeerd maar geen één die consistent werkt?
  • Ben je een hoop geld verloren omdat je geen duidelijk stappenplan hebt voor jouw trades?

Onze passie voor persoonlijke begeleiding

De resultaten van een doe-het-zelf cursus zijn aanzienlijk laag. Toen wij onze cursus zelf hadden gelanceerd, hebben we zelf tegen de 100.000 euro geïnvesteerd in de beste informatie en bewezen frameworks, om dit percentage te verhogen. Uiteindelijk waren we nog niet tevreden met de uitkomst. We stelden onszelf 1 vraag: Hoe kunnen we het slagingspercentage van onze klanten verhogen? Dat leidde tot onze Trading Accelerator.

Master jouw eigen trading strategie zonder emotionele rollercoasters.

Onze visie is als volgt: bijdragen aan een betere educatieve begeleiding op de financiële markt. Aangezien ik zelf veel communities heb doorlopen, cursussen gekocht, en vele dure fouten heb gemaakt, miste ik altijd 1 ding. Persoonlijke begeleiding, iemand die me kon behoeden voor de fouten die ik consistent maakte. In onze Trading Accelerator krijg jij toegang tot een persoonlijke succes manager toe. Iemand die je accountable houdt, die je vragen kan stellen wanneer het tegen zit, en die je begeleid door het gehele proces. We hebben het in 5 simpele stappen opgebroken.

De Trading Accelerator uitgelegd in 5 stappen:

1. Ontwikkel een bulletproof mindset​
Ontwikkel je eigen missie en mindset voordat je begint aan je trading journey. Het Interne Kompas helpt je om betere beslissingen te maken gebaseerd op kernwaarden in plaats van emoties. Een sterke mindset helpt je in alle aspecten van het leven - inclusief trading.
2. Leer om een technische analyse te maken
Leer hoe jij signalen herkent in de grafiek op basis van technische elementen en indicatoren. Begrijp de juiste oorzaak-gevolg redenaties die jou als trader het voordeel geven. Jouw vaardigheid om grafieken te analyseren bepaalt of je winst of verlies maakt.
3. Pas de bewezen strategieën van WhatsNext toe
Leer onze vooraf geteste mechanische strategieën, stel jouw vragen in live begeleidingssessies en pas jouw strategie toe in een leeromgeving. Wij begeleiden je zodat jij alleen hoeft te focussen op het toepassen van de strategieën.
4. Plaats je eerste zelfstandige winstgevende trade
Maak zelfstandig een analyse en voer jouw eerste trades uit. Het team controleert en beoordeeld jouw trade. Wanneer jouw trade niet uitspeelde zoals gepland, geven we je feedback waarom het mis ging. Dit helpt jou met het personaliseren van jouw strategie en draagt bij aan je zelfvertrouwen om zelf de markt te betreden.
5. Creëer een simpel proces om je strategie toe te passen
Na jouw eerste winstgevende trade, begint het echte werkt. Je hebt nu de strategie in handen. We helpen je hoe je dealt met de situaties die de markt je onverwachts presenteren. Onze traders en jouw succes manager helpt je met het overkomen van onvoorziene obstakels.
Previous slide
Next slide

Wat je allemaal krijgt:

  • Lifetime toegang tot De Crypto Mastery Course (€997)
  • Lifetime toegang tot de mindset cursus (€97)
  • 3 Maanden Premium Discord (€254,85)
  • 1x per week groepsbegeleiding ervaren traders (12 sessies) (€597,-)
  • 1x per week groepseducatie van Patrick (12 sessies) (€1197,-)

Totaal: €3142,85 → €797 (eenmalig aanbod)

Waarom Trading Accelerator?

Traden is meer dan alleen het begrijpen van de basics en het lezen van charts. Wij hebben Trading Accelerator gecreëerd zodat jij niet alleen jouw eigen trading strategie onder controle hebt, maar je het traject verlaat met het zelfvertrouwen om op de lange termijn winstgevend te worden. Met persoonlijke begeleiding, advies van verschillende experts, en een like-minded community, heb jij alle ingrediënten om bij de 10 procent van winstgevende traders te komen.

Onze capaciteit is beperkt, omdat wij iedere cursist onze volledige aandacht willen geven.
Daarom kunnen wij maar 100 mensen per traject begeleiden. Wees er dus snel bij en claim jouw plek.

FAQ

Jou Succesmanager nodigd je wekelijks uit via Zoom om deel te nemen aan de groepssessies waar jullie vragen zullen worden beantwoord.

Deze zijn te volgen in onze exclusieve online leeromgeving. Jij hebt levenslange toegang en kan altijd terugkomen wanneer jij dat wilt. 

Ook krijg je via Notion een persoonlijk dashboard om de lesstof en jou voortgang bij te houden.

Dan kijken we samen waar het aan ligt en of we oplossing kunnen vinden om jou wel winstgevend te maken. Ben je alsnog niet tevreden? Dan kan je uiteraard je geld terugvragen.