Crypto versturen van bitvavo naar een andere exchange?! Lees het hier!

Hoe verstuur je crypto van bitvavo naar een ander exchange?

Het kan soms overweldigend zijn om je geld van je bank naar je exchange of crypto wallet te storten. Al helemaal als je nog niet precies weet hoe het werkt en wat je moet doen. In deze blog leggen we je uit hoe je geld van bitvavo kan storten naar andere exchanges. 

Waarom bitvavo?

Bitvavo is een Nederlandse exchange en het is gemakkelijk te gebruiken. Daarnaast kan je heel makkelijk met iDeal geld van je bankrekening storten op je bitvavo wallet. Dit kan je vervolgens naar andere exchanges kan sturen in de vorm van crypto. Het enige wat soms wat langer kan duren, is het verifiëren van je andere exchange wallets. Hieronder leggen we het uit.

Hoe moet je jouw wallet verifiëren?

Bij het versturen van crypto naar andere exchanges kan veel mis gaan. Zo kan je een foutje in het adres maken. In dat geval ben je jouw geld kwijt en is er niets of niemand die jouw geld terug kan halen. Daarom is het belangrijk dat je deze blog zorgvuldig doorleest zodat jij kan voorkomen dat dit bij jou gebeurt. Bitvavo heeft een extra beveiligings procedure waarbij je de andere wallet moet verifiëren. Dit hebben ze gedaan zodat jij minder snel fouten maakt bij het intypen van je adres. De stappen die hieraan verbonden zijn, staan duidelijk vermeld op de website van Bitvavo. Hier word je aan de hand meegenomen door dit proces. Ook zie je screenshots waardoor je zeker weet dat je het goed doet. 

Adres locatie

Het adres waar je de crypto naar wilt versturen, is op iedere exchange vrijwel altijd op dezelfde plek te vinden. Als je naar je exchange wallet gaat en de coin intypt die je naar die wallet wilt sturen, staat er ‘deposit’ of ‘storten’. Als je daarop klikt, krijg je het adres en indien nodig de andere gegevens die je nodig hebt. Deze moet je invullen op bitvavo.

Welke coin/netwerk is fijn om te gebruiken?

Ikzelf verstuur altijd mijn crypto via XRP op het Ripple netwerk. De transactie verloopt heel snel en er zitten amper transactiekosten aan verbonden. Voordat ik dit deed, gebruikte ik ethereum of bitcoin. Hiermee verdween mijn geld als sneeuw voor de zon door de hoge transactiekosten. Die liep soms op tot 30 euro op een storting van 100 euro. (30% van het geld wat ik wilde storten) Ik raad dus zelf aan om XRP te versturen. LET OP!!! JE MOET ABSOLUUT NIET DE TAG VERGETEN OF VERKEERD TYPEN!!! IN DAT GEVAL VERLIES JE HET GELD!

Whatsnext Crypto Mastery Cursus

We hebben het in deze blog enkel gehad over het storten en versturen van geld en crypto. Dit is enkel het begin van het handelen in crypto. Als jij alles wil leren over hoe je winstgevend kan handelen in crypto, kan onze cursus je daarbij helpen. Hierin leggen wij je alles van A tot Z uit waardoor jij zelf succesvol kan worden in de cryptomarkt. Als je hier meer interesse in hebt, kan je er hier meer over vinden.