Veelgestelde vragen

Vragen over WhatsNext en zijn diensten? Hier kan jij ze vinden. Mocht jou antwoord er toch niet tussen staan, kan je altijd de klantenservice een bericht sturen.

Cursus

Zeker weten, de cursus legt je van A-Z alles uit! De cursus heeft 5 levels, in het eerste level leer je alle basics over wat nodig is om goed te beginnen als trader. In de verdere levels gaan we stap voor stap dieper op de materie in. Zodat jij vanaf beginner naar pro-trader kan gaan.

Zeker weten. Het eerste level is redelijk basic. Daarom hebben we die ge-unlocked voor de premium leden en iedereen een korting gegeven van 75 euro. De verdere levels gaan dieper op de materie in. In de cursus staan geavanceerde strategieën die zijn ge-backtest en hier wordt de documentatie ook van aangeleverd.

In Huddle (de online omgeving) kan je alle levels van de cursus zien en welke onderwerpen en per level voorbij komen. Als trader raak je nooit uitgeleerd. Dus hebben wij nieuwe strategieën die voor de cursisten van meerwaarde zijn, dan vullen we die aan. Ook als je onderwerpen mist of er een behoefte is vanuit de community / cursisten, dan zijn we ook bereid deze nieuwe onderwerpen erbij te zetten.

De cursus is met name gericht op het handelen van crypto, maar level 4 gaat over mindset. Mindset is belangrijk voor het handelen in crypto, maar is ook in veel andere aspecten in het leven belangrijk.

De cursus is eenvoudig te volgen via een laptop/pc, tablet of telefoon. Om de cursus te kijken heb je een werkende internetverbinding nodig. Meer niet!

Zodra jij de cursus hebt aangeschaft, heb jij voor altijd, waar en wanneer je maar wilt, toegang tot de cursus.

Nee, je kan de cursus helaas niet eerst uitproberen. We willen je uiteraard wel een goede / weloverwogen beslissing laten maken. Daarom hebben we voor premium leden het eerste level unlocked (totaal 5 levels), zodat je kan zien of het beeld, audio en manier van presenteren goed past bij hoe jij informatie het beste tot je neemt!

We willen leden van de beste kwaliteit voorzien en willen daarom een niet goed, geld terug garantie aanbieden. Dit is uiteraard wel met een aantal voorwaarden:

1. Je hebt heel de cursus doorlopen
2. Je kan duidelijk aangeven waarom het niet is wat je ervan verwachtte
3. We hebben de tijd gehad om naar jouw mening missende rubrieken aan te vullen

Door feedback te verwerken en de cursus waar nodig aan te vullen streven we naar het beste van het beste. 

Hiervoor verwijzen we je graag naar onze partner / affiliate pagina waar je alles kan lezen over hoe je 15% commissie kan verdienen op het verkopen van de cursus via jouw link. Ook kun je Premium Discord abonnementen verkopen tegen 15% commissie bij WhatsNext, naast deze commissie zitten er nog veel meer voordelen aan! Word partner van WhatsNext.

Abonnement

Je kunt op elk gewenst moment je Premium Discord abonnement stopzetten. Dit kun je doen via de opzeggen pagina of door een ticket aan te maken in de Discord, onze supportmedewerkers zorgen dan dat je rol wordt omgezet naar gratis lid en je betalingen worden stopgezet.

Zodra je betaling verwerkt is, duurt het maximaal 24 uur voordat je wordt toegevoegd aan de Premium Discord. Dit proces zou automatisch moeten gaan, maar wordt altijd nog even gecheckt.

Twee dingen zijn belangrijk om je rol te upgraden:
1. Je zit in de gratis Discord
2. Je hebt je Discord naam op de juiste manier doorgegeven (naam + code). Dit kan je doen door linksonder in Discord op je naam te klikken en dan je je naam kopiëren en plakken.
Let op: als je je Discord Naam niet vermeldt kan dit langer duren, omdat wij contact op zullen moeten nemen zodat we je kunnen upgraden.

Ja, in de Discord kan je een ticket aanmaken voor verzoeken als deze en dan pakt de Klantenservice het doorgaans binnen 24 uur op (en vaak sneller).

  • Cursus: Ja, het is mogelijk om de cursus zakelijk af te schrijven. In het betaalformulier kan je btw-nummer en bedrijfsnaam doorgeven en zou je automatisch een factuur moeten ontvangen
  • Discord: Er zijn leden die de Discord ook wegschrijven als een cursus in de boekhouding. Mocht je voor de Discord een factuur willen ontvangen, dan kan je een mail sturen naar info@whatsnextcommunity.com.

Het aanschaffen van een abonnement voor de Premium Discord kan op deze pagina: Premium Discord

Ons Premium abonnement is geschikt voor iedereen die wil investeren in de cryptomarkt. Het is zowel geschikt voor de werkende die zoekt naar een praktische manier van investeren als de studerende die zichzelf wil bekwamen in het traden. Binnen onze community staat iedereen voor elkaar klaar en nemen onze professionals je aan de hand mee door de cryptomarkt.

Exchanges

In onze gratis Discord hebben wij onder het kopje kortingscodes een WhatsNext Exchange Guide gemaakt, hierin staat een uitleg over welke exchanges wij gebruiken en hier kan je ook alle kortingscodes vinden om je kosten zo laag mogelijk te houden bij het handelen.

In onze gratis discord hebben wij onder het kopje kortingscodes een WhatsNext Exchange Guide gemaakt, hierin staat een uitleg over hoe jij (goedkoop) geld kan storten op een exchange, hoe je vervolgens de gelden naar andere exchanges kan sturen en welke exchanges we waarvoor gebruiken.

Ja, op onze website bij exchanges kan jij met een klik op de knop jezelf aanmelden bij een exchange en automatisch gebruik maken van onze kortingscodes. Ook in onze discord zijn alle kortingscodes terug te vinden onder het kopje kortingscodes.

Het plaatsen van een order verschilt soms per exchange maar veel exchanges werken ongeveer hetzelfde. In onze YouTube video over Kucoin legt Patrick Jongeneel alle verschillende soorten order uit op Kucoin. Vele van deze werken op dezelfde manier op andere exchanges. Mocht je hier vragen over hebben, mag je deze altijd stellen in onze Discord server. Daar zullen we je graag helpen.

Deze vraag krijgen wij erg regelmatig. Daarom heeft Patrick Jongeel een YouTube video gemaakt waarin hij alles over Kucoin uitlegt. 

Discord

Voor velen is Discord nieuw en was het aan het begin nog onwennig. Geen zorgen. Dat went al snel. Voor de diensten die we aanbieden is Discord het beste platform om gebruik van te maken. We hebben namelijk verschillende kanalen in Discord aangemaakt en je kan zelf kiezen van welke kanalen je wel / geen notificaties wilt ontvangen. Wij zitten kort op de markt en dus kan jij direct & snel op de hoogte zijn als er iets gebeurd in de markt.

In onze Discord hebben wij een begrippenlijst gemaakt voor iedereen die nieuw is of nog niet alle terminologie begrijpt, daarnaast is hier ook een video te vinden die jouw in 40 minuten alles uitlegt over de meest gebruikte terminologie binnen Whatsnext. Ook is op onze website, onder het kopje kenniscentrum, een begrippenlijst te vinden. Deze vind je hier: crypto begrippenlijst

Met deze WhatsNext Discord link kan jij de gratis Discord joinen van de WhatsNext Community.

Je kan je aanmelden op de Premium Discord pagina. Onder het kopje onze diensten.

De Premium Discord gaat verder dan alleen maar technische calls. De discord is voor iedereen, van beginner tot gevorderden. Professionele begeleiding, een actieve community, onbeperkt technische calls, fundamentele analyses, informatie over passief inkomen en elke week minimaal één live-sessie geven jou de kans om jezelf verder te ontwikkelen in deze markt. De Premium Discord gaat verder waar andere stoppen. Daarnaast besteden we ook aandacht aan grondstoffen, aandelen en de macro-economie.

De Premium Discord is 14 dagen te proberen  voor €1.- Daarna is het abonnement €84,95 per maand, met de mogelijkheid een jaarabonnement af te sluiten voor €697.- 

Rechtsboven in de Discord staat een search bar met een kijkglas, hier kun je jouw betreffende vraag door middel van een keyword opzoeken. De andere mogelijkheid is dat jouw vraag mogelijk al is beantwoord in een van onze pinned messages. Deze optie vind je links naast de search bar, het middelste logo “pinned messages”.

Ja de live sessie worden altijd opgenomen en zijn terug te vinden in het premium kanaal ‘video-content’. Sommige live-sessies zijn ook terug te vinden op ons YouTube kanaal.

Wat jammer dat je ons wilt verlaten! Opzeggen kan eenvoudig via: Premium Rol opzeggen. Laat je ons weten wat we aan onze service en producten kunnen verbeteren voordat je weg gaat? Bedankt en hopelijk tot snel!

Dit is het kanaal waarin wij kansen, die zich op dat moment voordoen in de cryptomarkt, presenteren zodat je deze kunt volgen. Je kunt hierdoor op een eenvoudige manier met ons team van professionele traders mee traden.

Dit is het kanaal waarin wij updates geven voor investeringen in de cryptomarkt die op langere termijn interessant zijn. Vandaar de naam ‘hold’ omdat je deze investeringen over een langere periode vasthoudt.

Overige vragen

Je kan ons altijd via Whatsapp berichten of stuur je vraag naar ons via de gratis discord, door een ticket te openen in het support kanaal. Bij complexe problemen kun je ons ook een mail sturen via info@whatsnextcommunity.com.