Ervaren of onervaren? De op Trust Pilot best beoordeelde beleggingscommunity is voor iedereen!

Onze Experts leren jou de beste trading strategieën.

Professionele Traders

850+ Premium Leden

🏆

20+ jaar TA Kennis

📈

Passief inkomen

🤝

Ervaren trader en Co-Founder Patrick legt uit:

Alvast een kijkje nemen in onze GRATIS Discord Community?

Ik was al duizenden euro's verloren door traden zonder kennis en ervaring. Alles veranderde toen ik lid werd van de GRATIS WhatsNext Discord Community

Toen ik het traden voor het eerst ontdekte liep ik steeds achter de feiten aan. Ik was inconsistent, te emotioneel, ongeduldig en bovenal wist ik niet waar ik mee bezig was.

Een paar YouTube video’s bekijken en vervolgens met je spaargeld snel winst proberen te maken is in de financiële markt vragen om problemen. Achteraf gezien was ik gewoon aan het gokken met mijn geld. Dit zorgde ervoor dat ik al flink wat geld was verloren en ik nog verder van mij doelen af kwam te staan.

Ik besloot om niet op te geven en ging op zoek naar een Nederlandstalige groep traders die wisten wat ze deden en dit ook aan anderen wilden leren. Via een WhatsApp groep kwam ik terecht bij de gratis Discord Community van WhatsNext.

Vanaf dat moment werd alles anders. Ik ontmoette een groep van gelijkgestemde traders die elkaar beter maakten. De Experts bij WhatsNext hebben echt een sfeer gecreëerd waar iedereen gemotiveerd is om succesvol te worden. Ik heb wat winsten gemaakt in de markt en een deel daarvan ik terug geïnvesteerd in de Premium Discord.

Als Premium Lid begon ik nog veel meer te leren en leerde ik consistent mijn winsten pakken in de markt. Sindsdien ben ik alleen maar gegroeid! Ik ben enorm dankbaar voor de Premium Discord Community en ook de persoonlijke begeleiding van het WhatsNext Team.

.

- Niels Ravens

Word lid van onze Premium Community!

Onze Premium Discord Community bestaat uit professionele traders met jaren lange ervaring en een
fanatieke community met leden die allemaal samenkomen op een krachtig platform: Discord. Samen
zijn wij gefocust op het bieden van educatie, tools, kennis, coaching en calls binnen de markten.

Maand

149 84.95
 • Prijs per maand €84,95
 • Actieve begeleiding
 • Premium analyses
 • Onbeperkte technische calls
 • Fundamentele analyses
 • En nog veel meer!
 • Gratis WhatsNext Hoodie
 • 25% korting op nieuwe producten
 • Maandelijkse Elite-sessies (zoom meetings)
 • Early access tot de module “Het Interne Kompas”
 • Voorrang in toekomstige evenementen / sales

Halfjaar

549 424.95
 • Prijs per maand €70,83
 • Actieve begeleiding
 • Premium analyses
 • Onbeperkte technische calls
 • Fundamentele analyses
 • Gratis WhatsNext Hoodie
 • En nog veel meer!

Kwartaal

349 224.95
 • Prijs per maand €75
 • Actieve begeleiding
 • Premium analyses
 • Onbeperkte technische calls
 • Fundamentele Analyses
 • En nog veel meer!
 • Gratis WhatsNext Hoodie
 • 25% korting op nieuwe producten
 • Maandelijkse Elite-sessies (zoom meetings)
 • Early access tot de module “Het Interne Kompas”
 • Voorrang in toekomstige evenementen / sales

Lees nu wat onze leden uit de community over ons schrijven: